3.09.2009

Kuzu kurdun, yol fordun!


Toplu taşıma araçlarında ayakta kalan genellikle orta yaş üstü teyzeler sizi anlamayı gerçekten çok istiyorum. Size söylemek istediğim hatta çemkirmek isteyipte içime attığım birkaç şey var.

1.si acaba diyorum arkanda ben değilde t.şakklı yağız bir anadolu delikanlısı olsaydı da bu kadar rahat dayanırmıydın onada arkadan. Ama yok yani dayanmayacağın gibi birde delikanlıya etmediğin lafı bırakmazdın değil mi? Peki arkandaki gencecik kızlara hiç mi acımazsın?
2.si tamam arkamda bir hatun var oh götü sağlama aldım diye mi düşünürsün?
3.sü bi sor bakalım kızcağız senin sıcaklığını hissetmek istiyor mu? 
Yani tamam hani eylemsizlik prensibi diye birşey öğrenmiştim bir zamanlar. Şoförün gaz ve fren pedallarıyla olan münasebetinden etkileniyorsun ister istemez. O andaki 'anlık' temaslarını anlıyorum. Ama sen arkandakini yastık sanıyorsun be teyzecim. Yol boyunca veriyosun götünü bana, sonra ooooh. Yol boyu yumuşak yumuşak gidiyorsun. Oldu canım! 

Tamam bende kabul ediyorum gayet sıkı ve çekici bir popom var ama ben onu sen gelipte otobüste bana yaslanasın diye bugünlere getirmedim. Ama gerçekten bu durumdaki ruh halini merak ediyor ve seni anlamayı yürekten istiyorum.

Ama sana şu kadarını söyleyeyim gencecik kızların hayalleriyle oynuyorsunuz olm. Sonra o travmaları atlatamıyor garibanlar. Yani kız nasıl anlatsın derdini sonra bir teyze dayandı arkadan diye olacak şey mi.

4 yorum:

şey dedi ki...

vuhuuu bende dayıyorum bazen. bende teyze oluyorum zaman zaman.

CadıLozz dedi ki...

bu gençlik, güzellik ve yuvarlak popo gün gelecek gidecek. işte o zaman sen de o selülitli koca kıçını dayayacak güvenli, sığınacak bir yer ararsın da bu yazın aklına gelir.. ahhh ah..

küçükmübaşir dedi ki...

off off o günlerde o selülitli koca kıçımı genç kızlara muhtaç etmeyecek bir arabam, motorum, kamyonum, traktörüm falan olur inşallah (=

Pink Freud dedi ki...

Evet toplu taşıma araçlarında aynen öyle tüm kadınlar kıçlarını dayıyacak bir kadın arıyorlar :D