24.09.2009

No Signal?




Ey üşengeç olduğundan şüphe ettiğim insan!

Kendini tamamiyle koyvermemiş olmakla birlikte her an 'Bakın kendimi koyverebilirim' şeklinde algılamış olduğum bu tavrın nedeni nedir?Fıs fıs İsmail'le aynı kafada mısın yoksa?

Senin için sadece ağız kokun önemli sanırım,dişleri siktir etmişsin.Ya bir gün evden dışarı çıkarken ağzına atmış olduğun o aromalı sakız ,fırçalamadığın için sikeren dişindeki arızalı bölgeye denk gelir de beynine doğru fena bir zonklama yükselirse?hemen cevap verme düşün.hemen ağzından 'Diş kere senin ananı...' diye bir vaveyla yükselecek haksız mıyım?

E peki o diş neden o hale geldi.3 dakikanı ayırmayıp çenen çıkana dek sakız çiğnemeyi seçtin.Bu da korur oğlum isviçreli bilim adamları öyle demiş,diş fırçaşamayla aynı işi görebiliyormuş bu sakız dedin.ben o isviçreli bilimadamlarını bi bulsam zaten.Bi güne bigün bi yaralı parmağa işeyememiş bilim adamlarını toplamışlar bi ülkeye antin kuntin testler yapın onay verin demişler sanki.Ama yine de eminim ki o bilim adamları bile o sakıza o onayı vermelerine rağmen zahmet edip o canım,o yerine yenisi gelmeyen dişlerini fırs fırs fırçalıyorlardır.

Sen dişini fırçala yine at üzerine sakızı,midenden gelen kokuyu alır,bu kabulüm.Öpüşme durumu olur neme gerek.Sen yine çiğne sakızını,ceset gibi kokmasın ağzın.Ama balım,ama paşam dişlerini de fırçala.Neye vermiyorsun ki 3 dakikanı.Ki öğlen hemen hemen kimse diş fırçalamaz,dolayısıyla günde 3 değil 2 defa fırçalaman kafi.2 x 3= 6. Bak ben üşenmedim hesabını bile yaptım koydum önüne ve emin ol 3 dakikadan çok daha fazlasını verip seni düşündüm saatlerce,sonra da bu yazıyı kaleme aldım.Zira seni anlamadığımı,anlayamadığımı,bu eylemine bir neden bir gerekçe bulamadığımı farkettim.Hazır böyle de bir blog açmışız,oradakilere sorayım.Belki okurlardan biri de senin kafadandır,cevaplar merakımı giderir dedim.

Hem sen korkmaz mısın dişçi zımbırtılarından benim gibi?Çekinmez misin o meretin çürüyünce verdiği acıdan kederden?Özenmez misin o reklamlardaki inci dişli abilere ablalara?6 dakika be paşam,abanma bu kadar sakıza.Ağız kokusunu önemseyen ama ağzın ta kendisini önemsemeyen insan!Mantıklı bi açıklaman vardır umarım bana..

Tek cümleyle özetlemek gerekirse: Tüm gün boyu dişini fırçalamaktan umumiyetle kaçınan velhasıl mukadderat dışarı çıkarken ağzına bir sakız alıp tüm temizlik vazifesini yerine getirdiğini sanan canım kardeşim,ben seni anlamayı çok istiyorum yeah!!


(Edit:   -Biz biz idik , 32 kız idik, ezildik büzüldük ,iki duvara dizildik.diş!nedir?

            +Diş

             -Eferim 

şaşkın damat filmine selam olsun)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

güzel yazılar okudum burda ama hani devamı???