2.09.2009

Şebnem Ferah Ben Ferah


Seni anlamayı çok istiyorum yolda belde sik var gibi mp3 player'ın sesini fulleyerek şebnem ferah dinleyen genç kız.Senin erkek versiyonun Haluk Levent dinleyerek rock çı oluyor.Çocuk versiyonun ise bizim zamanımızda eğer Ayna dinliyorsa kendini rocker sayardı şimdiki çocuklar ekrem düzgünoğlu mu dinliyor rock müziğe girişte bilmiyorum.

Neyse konum sensin,anlamak istediğim de...

Belki bu yolla kendini belli bir gruba dahil etmeye çalışıyorsun.Doğaldır.

Belki rock müziği bi bok sanıyor ve 'Ben bu müzikle kendimi her gittiğim mekanda belli eder,insanlığa havamı atarım ablam.' şeklinde düşüncelere sahipsin.

Belki de tamamen kafa sikmek için programlanmış bir androidsin.

Orasını bilmem.

Ama senin müzikçalarının içinde Yıldız Tilbe şarkıları da olduğuna eminim.Ve senin Yıldız şarkılarında sesi kısıp senin deyiminle 'Şebo'nun şarkılarında sesi fullediğini de düşünüyorum.

Şebnem Ferah'a kinim yok.Asla yanlış anlama.Kendisiyle ilgili tek fikrim var o da hemen her şarkısında türküsünde 4 yaşında çocuğun oyuncaklarını sayması gibi 'Benim cam kırıklarım var' , 'Benim kırmızı Puma pabuçlarım var' , 'Benim çakıl daşlarım var' , 'Biriyle fena halde dertleşmeye ihtiyacım var'  şeklinde benim oyum da var benim buyum da var diye şımarıkça mal varlığını ortaya dökmesinden pek haz almıyorum,bu nedenle kendisiyle ilişkim en fazla Meraba-Meraba düzeyinde olur.Ha şimdi çıksa 'Götüm var memem var,kaygan deliğim var taze geldi' diye şarkı yapsa yine dinlenecek,yine Odtü'nün bahar şenliğine çıkarılacak orası ayrı.

Demek istediğimi anlamışsındır sen canım.Yine de kısaca tekrarlayayım:

Toplu taşıma araçlarında,sessiz ortamlarda vs müzikçalarından Şebnem Ferah sesini fulleyerek dışarı veren genç kız! SENİ ANLAMAYI ÇOK İSTİYORUM..

1 yorum:

lizbeth dedi ki...

ilginç bi deneyim olmuş. blog için diyorum bunu :)
yaz içinse
evet bazen çok sesli müzik dinleyen saçma tipler oluyo ama ben de yapıyorum bunu.çünkü o kadar çok ses var ki dışarıda karışıyo çoğu zaman.ama tabi yıldız tilbem filan yok :D:D sesli müzikten birileri rahatsız oluyosa ve kapatmamı istiyosa ben de tüm insankların konuşmalarından rahatsız oluyorum herkes çenesini kapatailir mi ototbüslerde? :p